Onze Diensten

Tropical Travel Bonaire is een lokale vertegenwoordiger van meer dan 15 reisorganisaties uit Europa, Verenigde Staten en Canada. Als lokale vertegenwoordiger zijn wij verantwoordelijk voor de transfer en hosting services evenals het aanbieden van verschillende tours op het eiland. Tropical Travel Bonaire weet wat de behoeften zijn van haar touroperators en voldoet aan de hoge standaarden. Wij zijn daarom al 20 jaar trotse partner van TUI Nederland en KRAS. Met ruim 20 jaar ervaring heeft Tropical Travel Bonaire een innovatief en betrouwbaar bedrijf opgebouwd, met een gekwalificeerd team.

Transfers service

Als uw specialist op het gebied van transport biedt Tropical Travel de volgende transfers aan:
• Privé (luchthaven) transfers
• Gedeelde (luchthaven) transfers
• On Island transfers
Wat kunt u van ons verwachten:
• Tijdig vervoer naar uw bestemming
• Comfortabele bussen voorzien van airco
• Veilige en goed onderhouden bussen
• Gekwalificeerde chauffeurs

Hostess service

Bij aankomst op Flamingo International Airport staat uw chauffeur u op te wachten, u ontvangt een welkomstenvelop en vervolgens wordt u naar uw accommodatie gebracht.
De volgende dag komt uw hostess u bezoeken bij de accommodatie en krijgt u een uitgebreide briefing over Bonaire, de tours en activiteiten, fiets-, scooter- en autoverhuur.

Tours & Activiteiten

Tropical Travel Bonaire biedt een verscheidenheid aan tours en activiteiten aan, voor elk wat wils!
Ons aanbod bestaat uit o.a. eilandtours, welke wij in eigen beheer uitvoeren. Ook kunt u snorkeltrips, mangrove kayak tours en diverse activiteiten op land bij ons boeken.
Denkt u bijvoorbeeld aan tours per jeep of quad en paardrijden. Ook voor een geheel op maat gemaakt pakket kunt u bij ons terecht.

Tours voor Cruiseboot gasten

Mocht u Bonaire aandoen per cruiseboot, neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ticket service

Voor het boeken of wijzigen van TUI fly tickets kunt u terecht bij Tropical Travel. Ook het bijboeken van bagage of een stoelreservering behoort tot de mogelijkheden.

Tropical Travel boekt eveneens Divi Divi Air tickets voor uw trips naar Curaçao en Aruba.

Tickets kunnen cash of per maestro voldaan worden.
Naast onze hoofdvestiging bij Plaza Beach Resort waar wij 7 dagen per week aanwezig zijn voor het boeken van tours en activiteiten, zijn wij ook dagelijks aanwezig bij Divi Flamingo Beach Resort (niet voor vliegtickets).
Voor een onvergetelijke beleving van uw vakantie op Bonaire, bent u bij Tropical Travel Bonaire aan het juiste adres.